Tilvalgsdækninger

I AutoBranchen Danmark Forsikringer har vi flere tilvalgsdækninger, som du kan tilkøbe til din bilforsikring.

Hvem kontakter jeg, hvis jeg har behov for vejhjælp?

Hvis du har tegnet en forsikring, hvor vejhjælp er inkluderet, eller tilkøbt vejhjælp, skal du ringe på tlf. 70 22 00 91 ved behov for vejhjælp. Vejhjælp udbydes i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp.

Læs mere om Gjensidige Vejhjælp her.

Vejhjælp i Danmark

Du kan tilkøbe vejhjælp i Danmark for kr. 408, hvis du har en supereliteforsikring uden vejhjælp. Der er automatisk vejhjælp i Danmark i vores almindelige forsikring. Hvis du er i tvivl om du har vejhjælp, fremgår det af din forsikringspolice. Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. 20 33 44 33 eller maile på forsikring@abdk.dk, for at høre nærmere.

Glasforsikring

Du kan tilkøbe en glasforsikring for kr. 708. Den dækker bilens glas, spejlglas og lygteglas. Ved udskiftning af forrude er der en selvrisiko på kr. 1.000. Soltag og panoramatag er ikke dækket af glasforsikringen, men dækket under kaskoforsikringen mod selvrisiko.

Hvis du har behov for udbedring af et stenslag, så kører du blot fordi den bilforhandler, hvor du har købt forsikringen. Så hjælper de dig med hurtigt at udbedre skaden og anmelde det til forsikringen.

Førerpladsdækning

Du kan tilkøbe en førerpladsdækning for kr. 252. Førerpladsdækningen dækker hvis føreren af bilen kommer til skade (fx solouheld), og der ikke er en modpart.

Hvis du har været ude for et uheld, skal du blot anmelde skaden til Gjensidige på tlf.  20 33 44 33.